Θύμα απάτης έπεσε μία 77χρονη στα Χανιά: Σε κατάσταση σοκ συγκέντρωσε περίπου 2.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και όλα της τα κοσμήματα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zarpanews.gr η ηλικιωμένη γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος παριστάνοντας τον γιατρό του γενικού νοσοκομείου Χανίων, την ενημέρωσε ότι δήθεν η κόρη της είχε πέσει θύμα σοβαρού τροχαίου και χρειαζόταν άμεσα να χειρουργηθεί.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, σε κατάσταση σοκ συγκέντρωσε περίπου 2.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και όλα της τα κοσμήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 5.000 ευρώ περίπου και κάτω από την καθοδήγηση των απατεώνων τα άφησε έξω από την πόρτα του σπιτιού της για να τα παραλάβει δήθεν η συνεργάτιδα του γιατρού.

Η 77χρονη συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για απάτη λίγο αργότερα όταν ήρθε σε επικοινωνία με την κόρη της και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία που ερευνά την υπόθεση.

Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στα Χανιά, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για τουλάχιστον τρεις απόπειρες εξαπάτησης ηλικιωμένων ατόμων με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις