«Το σιδηροδρομικό δίκτυο πλέον στη χώρα βρίσκεται εκτός ελέγχου σε κάθε επίπεδο», υποστηρίζει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωσή της με αφορμή το περιστατικό σε συρμό στη Νερατζιώτισσα

«Είχαμε πρώτα τα Τέμπη με τους δεκάδες νεκρούς και ακολούθησαν σειρά άλλων ατυχημάτων μέχρι το παρ’ ολίγο ατύχημα στον προαστιακό στους Αγίους Αναργύρους πριν από μόλις δέκα ημέρες. Ο εφιάλτης των τρένων όμως δεν σταμάτησε εκεί. Σήμερα φάνηκε ότι ο έλεγχος έχει πλήρως χαθεί, καθώς πήρε φωτιά ακόμα και συρμός του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. Εκατοντάδες επιβάτες κινδύνεψαν πλησίον του σταθμού της Νερατζιώτισσας και για να γλιτώσουν έφτασαν στο σημείο να πηδάνε από τα παράθυρα του τρένου», αναφέρει.

 

Διαβάστε ακόμη:Ελλάδα 2.0 ! Όχημα μεταγωγών στην Κέρκυρα έμεινε στο δρόμο – Στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ το γνωρίζουν; – (ΦΩΤΟ)

 

Η Νέα Αριστερά προσθέτει ότι «την ίδια ώρα η επιλογή Μητσοτάκη, ο κ. Τζιτζικώστας, αναλαμβάνει επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκαλώντας ερωτήματα και αγανάκτηση», σχολιάζοντας ότι «δεν είναι μόνο επικίνδυνοι στην κυβέρνηση, αλλά μας δουλεύουν κι από πάνω κανονικά». Σημειώνει ότι «είναι επιτακτική ανάγκη να συγκληθεί η επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής με θέμα την ακρόαση του κ. Τζιτζικώστα όπως ζήτησαν τη Δευτέρα με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ο Αλέξης Χαρίτσης, η Έφη Αχτσιόγλου και η Πέτη Πέρκα από τη Νέα Αριστερά».

Καταληκτικά σχολιάζει ότι «η κυβέρνηση μπορεί να παίζει με τις ζωές των πολιτών, όμως η Βουλή δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια και να μην καλεί τον επόμενο αρμόδιο Επίτροπο προκειμένου να εξετάσει την καταλληλόλητα και τις προθέσεις του».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις