Οι παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων για την επιμέλεια του παιδιού και οι αστυνομικοί – φρουροί της ιδίας και του μπαμπά της που με καταθέσεις – «φωτοτυπία» υπερασπίζουν την ίδια και αναθεματίζουν τον γαμπρό.


Του ειδικού συνεργάτη


Η υπόθεση αυτή μπορεί να αφορά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ενός ανήλικου παιδιού 8 ετών, αλλά φαίνεται ότι λαμβάνει μεγάλες δικαστικές εκτάσεις αφού οι μηνύσεις εκατέρωθεν όχι μόνο δεν σταματάνε αλλά πολλαπλασιάζονται, και το περιεχόμενο τους έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 
 

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η δίκη με κατηγορούμενη την κόρη πρώην πασίγνωστου υπουργού Προστασίας του Πολίτη επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από μήνυση (μια από τις πολλές), του πρώην συζύγου της για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων, που αφορούν την επιμέλεια του ανήλικου τέκνου τους. 

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός όπως έγινε γνωστό από την ακροαματική διαδικασία ότι η μήνυση αυτή υποβλήθηκε στις 28/6/2020 για την οποία ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία και η εκδίκαση της έγινε σχεδόν 4 χρόνια μετά! 

Μόνο τυχαίο δεν το λες αυτό…

Κατηγορούμενος σε «ουρά» της υπόθεσης αυτής, που συνεχίζεται την Πέμπτη (26/9) είναι και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και πατέρας της κατηγορούμενης «Ζωής», μαζί με αστυνομικούς φρουρούς του, που μηνύθηκαν για ψευδή κατάθεση. Η δίκη έχει προσδιοριστεί για τον Νοέμβριο! 

Σύμφωνα με την μήνυση του συνηγόρου υπεράσπισης – του πρώην συζύγου της κατηγορούμενης –  ποινικολόγου Μαρίνου Παπαδόπουλου, οι καταθέσεις αυτές ομοιάζουν λέξη προς λέξη σε ποσοστό 95% όπως αποδείχθηκε με ειδικό λογισμικό εξέτασης που υποβλήθηκαν.

Εμπλοκή στην υπόθεση έχει και ένας πασίγνωστος τηλεοπτικός ψυχίατρος, που έχει εκδώσει σειρά πιστοποιητικών για την κατηγορουμένη. 

Η υπόθεση αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού σύμφωνα με τις μηνύσεις που βρίσκονται στην διάθεση μου, υπάρχουν από παράνομες παρακολουθήσεις αστυνομικών σε ιδιώτες, μέχρι εξαφάνιση δικογραφιών.

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις