Ο Γιαννιώτης τεχνικός των Πατρινών «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα – Που αφιέρωσαν οι νικητές το πρώτο γκολ

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης είναι παιδί των Ιωαννίνων. Ξεκίνησε από εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα, από τα τμήματα υποδομής, φόρεσε εννιά χρόνια τη φανέλα της ομάδας κι από εκεί άρχισε την προπονητική του καριέρα.

Αυτό δεν τον εμπόδισε να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη 2-0 μέσα στους Ζωσημάδες απέναντι σε έναν ΠΑΣ που παλεύει να ξεπεράσει ο περσινός υποβιβασμός.

Στο 34′ ο Σομποτσίνσκι μάρκαρε τον Τραορέ. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, ο Ντε Τομάς το εκτέλεσε εύστοχα και 1-0. Ο σκόρερ, αλλά και οι συμπαίκτες του αφιέρωσαν το γκολ στον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Θέμη Πατρινό, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2.

O Ντε Τόμας ήταν σκόρερ και του δεύτερου γκολ στο 64 «σφραγίζοντας» με τον τρόπο αυτό την πρόκριση των Πατρινών στους «16» της διοργάνωσης.

Διαιτητής: Δημήτρης Κεφαλάς (Σερρών)
Βοηθοί: Χρήστος Μπάλας (Τρικάλων), Αναστάσιος Καρασαββαΐδης (Καβάλας)
4ος: Αθανάσιος Μπούτσικος (Μακεδονίας)
ΠΑΣ Γιάννινα: Β. Αθανασίου, Σόρια, Σομποτσίνσκι, Αζίζ (46′ Τζίνο), Μπακαδήμας, Δόυμας (46′ Β. Αθανασίου), Ρίντερ, Χάινριχ (72′ Λέο), Μάντζης (46′ Μπεγκάλα), Καλέμι (46′ Λούπας), Σκέποβιτς.
Παναχαϊκή: Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Σμάλης, Μπαξεβάνος, Λυμπεράκης, Τσάκνης, Νίλι (71′ Παπατόλιος), Ζέκοφ (57′ Κοζορώνης), Καραγιάννης (71′ Ρόβας), Ντε Τομάς (83′ Μαδριγάλ), Τραορέ (57′ Λεσάι).

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις