Αψηφώντας τον κίνδυνο, ένα υπάλληλος μεγάλου σούπερ μάρκετ στο Κορωπί τρέχει πίσω από έναν ληστή που είχε μόλις εισβάλει στο κατάστημα και κατάφερε να πάρει πίσω τα χρήματα που έκλεψε.

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια μιας έντρομης πελάτισσας, με τον δράστη να κρατάει στο ένα του χέρι όπλο και άλλο ένα αντικείμενο που έμοιαζε με χειροβομβίδα.

Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο η Αστυνομία ωστόσο ο δράστης πρόλαβε να ξεφύγει και λίγο αργότερα να κλέψει ξανά κατάστημα στην Ομόνοια, παραμένοντας ακόμα και σήμερα ασύλληπτος.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν όλα όσα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στο σούπερ μάρκετ.

Ο κουκουλοφόρος μπήκε από την είσοδο και έφτασε στο ένα από τα δύο ταμεία. Ακουμπάει το όπλο στο χέρι του υπαλλήλου και ζητάει τα χρήματα. Στο πλάνο φαίνεται μπροστά μία πελάτισσα, δεξιά μια καθαρίστρια που σφουγγαρίζει και το ταμείο που για την ώρα είναι κλειστό.

Ο κουκουλοφόρος αλλάζει θέση, χωρίς να πειράξει την πελάτισσα και κατευθύνεται προς το ταμείο. Στα χέρια του έχει πάντα το όπλο και κάνει νεύμα στον υπάλληλο να συντομεύει. Εκείνος όμως καταγράφεται ψύχραιμος, να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

 

Ο κουκουλοφόρος φοράει γάντια και φροντίζει να μην κοιτάξει ποτέ προς το σημείο με τις κάμερες. Ο νεαρός υπάλληλος έχει υποψιαστεί πως τόσο το όπλο όσο και η χειροβομβίδα ήταν ψεύτικα.

Στις 14:56 το ταμείο ανοίγει και ο δράστης πλησιάζει, καταφέρνει να αρπάξει ένα μέρος από τα χρήματα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 500 με 600 ευρώ. Τα υπόλοιπα παραμένουν στα χέρια του υπαλλήλου που τα βάζει πίσω στο ταμείο.

Αμέσως μετά ξεκινά η καταδίωξη, με την αρχή της να καταγράφεται από την εσωτερική κάμερα του σούπερ μάρκετ και το τέλος της, από την εξωτερική.

Ο υπάλληλος καταφέρνει να πάρει πίσω τα χρήματα από τον κουκουλοφόρο, που όμως κατάφερε να ξεφύγει και να συνεχίσει τη δράση του. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, μόλις 7 λεπτά, μετά το σήμα που έλαβαν.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις