Η χθεσινή μέρα μετά και την ξαφνική κόντρα του Χάρη Δούκα με τον Νίκο Ανδρουλάκη δε θυμίζει σε τίποτα το ενωτικό και κυρίως πολιτικό κλίμα του debate της ΕΡΤ.

 Ανεβαίνουν οι τόνοι 

Σε ανάρτηση του ο Χάρης Δούκας κατήγγειλε ότι είναι θύμα δολοφονίας χαρακτήρα στα social media από συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη. Από την πλευρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ διαψεύδεται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, αλλά το επιτελείο του δημάρχου Αθηναίων επιμένει παραπέμποντας σε αναρτήσεις πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ και προσωπικών φίλων του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στην κόντρα «παρενέβη» ο Παύλος Γερουλάνος, κρατώντας ίσες αποστάσεις και από τους δύο, εγκαλώντας τους ότι υπονομεύουν «αυτό που καταφέραμε» (στο debate). «Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν», σημειώνει.

Στην κόντρα των Ανδρουλάκη – Δούκα μπήκε σφήνα και η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία σε ανάρτηση της ανέφερε: «Σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ». 

Φανερή η κόντρα τους 

Αναλυτές της Κεντροαριστεράς παρατήρησαν έντονα πως Χάρης Δούκας και Νίκος Ανδρουλάκης δε μπορούν να κρύψουν την κόντρα που έχουν. Όπως διαπιστώνουν «στη διάρκεια του debate ήταν ορατή η απώλεια κάθε συντροφικότητας μεταξύ τους και αυτό αποδεικνύεται με την φράση «ήσουν ο ευνοούμενός μου» που είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δείχνοντας πως είναι αχάριστος και πρόδωσε την εμπιστοσύνη του. Με την ειρωνεία «Χάρη, δεν είσαι Μιτεράν» και το «ευτυχώς για εμάς ούτε Ερντογάν» δεν άφησε καμία αμφιβολία για το πως τον αντιμετωπίζει.

Από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και απάντησε επιθετικά, κατηγορώντας τον Νίκο Ανδρουλάκη για «απρέπεια», ενώ σταθερά στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τον εγκαλεί για «αλαζονεία». Το ερώτημα που γεννάται τώρα είναι αν θα δούμε και άλλα επεισόδια.

 

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις