Ένας «εξυπνάκιας» στη Δανία κατηγορείται με 86 παραβάσεις από βίντεο που τράβαγε με την action camera του.

Οι κάμερες δράσης και καταγραφής είναι πλέον μόδα ανάμεσα στους μοτοσικλετιστές που θέλουν για διάφορους λόγους να βλέπουν τις διαδρομές τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις μια κάμερα καταγραφής μπορεί να γίνει χρήσιμο εργαλείο όταν βρεθείς σε ένα ατύχημα ή ένα περίεργο συμβάν.

Ωστόσο, μπορεί να γίνει και η καταδίκη του αναβάτη όταν αυτός παρανομεί κατ΄ εξακολούθηση και η κάμερα συνεχίζει να γράφει. Ένας 29χρονος αναβάτης στη Δανία κατάλαβε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι το να γράφεις με την κάμερα όταν κάνεις παρανομίες μπορεί να σε οδηγήσει στη φυλακή.

Η αστυνομία στη Δανία συνέλαβε τον μοτοσικλετιστή με 86 κατηγορίες, αφού ανακάλυψε βίντεο που τον δείχνουν να τρέχει με ταχύτητα και να διαπράττει πολλές τροχαίες παραβάσεις. Ο ανώνυμος άνδρας συνελήφθη για πρώτη φορά τον Μάιο επειδή οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες και χωρίς να έχει έγκυρη άδεια.

Στη συνέχεια, η αστυνομία προχώρησε στην ανάλυση του βίντεο από την κάμερά του και διαπίστωσε ότι είχε βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του να τραβάει παρανομίες δικές του και από διάφορα οχήματα σε δημόσιους δρόμους. Αρχικά η αστυνομία τον κατηγόρησε με 25 παραβάσεις, αλλά μια πιο ενδελεχή έρευνα ο αριθμός των παραβάσεων έφτασε τις 86.

Η πιο ηχηρή ήταν η οδήγηση πάνω από το 100% από το όριο ταχύτητας και μάλιστα υπό την επήρεια αλκοόλ. Τα στοιχεία του αναβάτη δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά υπάρχουν πολλά βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Φυσικά, όλα τα οχήματά του κατασχέθηκαν και ο ίδιος κινδυνεύει με φυλάκιση.

newsauto.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις