Μ.Κατρίνης: «Μπορεί να πείσει τους πολίτες κάποιος που θεωρεί το ΠΑΣΟΚ part time απασχόληση ή άλλος που έλειπε 5 χρόνια»

235

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πλέον να κινείται σε ποσοστά ενός κόμματος καταγραφής»

Ο Μιχάλης Κατρίνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης τόνισε «ποιος μπορεί να κάνει αντιπολίτευση και να πείσει τους πολίτες, αυτός ο οποίος είχε την ευκαιρία και το ΠΑΣΟΚ έχασε 100.000 εκλογείς; Κάποιος άλλος που έλειπε από το ΠΑΣΟΚ 5 χρόνια ή κάποιος που θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ είναι part time απασχόληση; Αυτά είναι ερωτήματα και πρέπει να απαντηθούν».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πλέον να κινείται σε ποσοστά ενός κόμματος καταγραφής. Να πανηγυρίζει γιατί ανεβαίνει μία μονάδα, το ΠΑΣΟΚ πρέπει με σαφήνεια να οριοθετηθεί έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Εκτιμώ ότι πρέπει να ικανοποιήσει αυτό που η κοινωνική πλειοψηφία θέλει και έδειξε ως μήνυμα στις ευρωεκλογές: Θέλει μια μεγάλη παράταξη που να είναι πραγματική απειλή για τη Νέα Δημοκρατία, να την κερδίσει», είπε αρχικά ο κ. Κατρίνης.

«Δεν λέω ότι θα γίνω πρωθυπουργίσιμος ή ότι θα κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη γιατί για να γίνει αυτό θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να κάνει μαχητική αντιπολίτευση.

Αναρωτιέμαι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάει από το 13 στο 33, στο 35 και να είναι πρώτο κόμμα. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι αυτό επιθυμούμε, γι αυτό εξάλλου κατεβαίνουμε υποψήφιοι, για να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ κόμμα εξουσίας και όχι κόμμα καταγραφής με 13-15%.

Ποιος μπορεί να κάνει αντιπολίτευση και να πείσει τους πολίτες, αυτός ο οποίος είχε την ευκαιρία και το ΠΑΣΟΚ έχασε 100.000 εκλογείς; Κάποιος άλλος που έλειπε από το ΠΑΣΟΚ 5 χρόνια ή κάποιος που θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ είναι part time απασχόληση; Αυτά είναι ερωτήματα και πρέπει να απαντηθούν», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τις χαμηλές πτήσεις στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Κατρίνης απάντησε: «Κατέθεσα 14.000 υπογραφές με ονοματεπώνυμα και τηλέφωνα. Κάνω μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα. Όλα σε μία εβδομάδα από τώρα θα φανούν και θα φανεί ποια είναι η πραγματικότητα και ποιοι επιχείρησαν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη των πολιτών της δημοκρατικής παράταξης. Κυριακή κοντή γιορτή.

Οι ίδιοι που παρουσιάζουν τις δημοσκοπήσεις λένε ότι δεν μπορούν επιστημονικά να τεκμηριώσουν το δείγμα αδιευκρίνιστο. Θα μιλήσουν οι πολίτες σε μια εβδομάδα από τώρα».

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like