Θρασύτατη ληστεία στο κατάστημα του ομίλου ΖΕR στο Νέο Κόσμο: Έσπασαν την πόρτα και έκλεψαν κινητά και τάμπλετ

249

Ληστεία και μάλιστα θρασύτατη έκαναν δυο κακοποιοί στο κεντρικό κατάστημα του Ομίλου ZER του γνωστού επιχειρηματία και παρουσιαστή Θεοδόση Ζερβουδάκη στο Νέο Κόσμο.

Όλα έγιναν στις 4 τα ξημερώματα σήμερα (29.9.2024). Οι δυο κακοποιοί πήραν ένα μεταλλικό καπάκι φρεατίου της ΕΥΔΑΠ και το πέταξαν στην γυάλινη πόρτα του κεντρικού καταστήματος στο Νέο Κόσμο. Στη συνέχεια σήκωσαν κατά 30 πόντους τα ρολά του μαγαζιού, σύρθηκαν πάνω στα γυαλιά και μπήκαν στο κατάστημα.

Έσπασαν τις τζαμαρίες από προθήκες του καταστήματος και έκλεψαν κινητά και τάμπλετ τεράστιας αξίας. Όλα έγιναν μέσα σε 47 περίπου δευτερόλεπτα. Η ΕΛΑΣ κινήθηκε άμεσα και ήρθε στο σημείο μέσα σε 4 λεπτά, αλλά οι κακοποιοί είχαν φύγει.

Οι κακοποιοί είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες.

 

Το λάθος των ληστών

Έλα όμως, που έκαναν το μοιραίο γι’ αυτούς λάθος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Oknews. Βγαίνοντας από το κατάστημα με τη λεία τους έβγαλαν τις μάσκες. Οι κάμερες που υπάρχουν στο κατάστημα αλλά και στα διπλανά καταστήματα κατέγραψαν τα πρόσωπά τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και παρουσιαστής και υποψήφιος μάλιστα με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπρατάκου στις επικείμενες εκλογές του ΕΒΕΑ, Θεοδόσης Ζερβουδάκης, αποτύπωσε τη θρασύτατη ληστεία σε αναρτήσεις που έκανε στις σελίδες του στα social media.

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης έστειλε και το δικό του μήνυμα στους δυο κακοποιούς. Ξεκαθάρισε πως τα κινητά φυσικά έχουν IMEI τα οποία θα δηλωθούν και έτσι τα τηλέφωνα θα κλειδωθούν. Μα το πιο σημαντικό ξεκαθάρισε ότι τα πρόσωπα των δραστών έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.

Ο κος Ζερβουδάκης τόνισε ότι θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή και μάλιστα θα ζητήσει από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιτραπεί να δοθούν στην δημοσιότητα τα πρόσωπά τους.

Η ανάρτηση του Θεοδόση Ζερβουδάκη:

«Στις 04:00 τα ξημερώματα μπήκαν στο κεντρικό μας κατάστημα αγνώστοι δράστες και αφού έσπασαν τις πόρτες και σήκωσαν τα ρολλά 30 πόντους άγνωστο πώς…

Μπηκαν σέρνοντας στο εσωτερικό έσπασαν και εκεί τις τζαμαρίες αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα πολύ μεγάλης αξίας τα κινητά φυσικά είναι με τα IMEI πού θα δηλωθούν και θα κλειδωθούν…..

Τους έχουμε καταγράψει στις Κάμερες, η αστυνομία ήρθε σε 4 μόλις λεπτά και παρόλα αυτά κατάφεραν να κλέψουν πολύ μεγάλης αξίας κινητά τηλέφωνα….

Καταθέτουμε μήνυση και αγωγή και θα ζητήσουμε από τον Αρμόδιο εισαγγελέα να επιτραπεί να δώσουμε στην δημοσιότητα τα προσωπα τους που τους έχουμε και απο τις δικές μας κάμερες αλλά και από δεκάδες γειτονικές!».

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο:

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like