Αν ανατρέψουμε κάποια χρόνια πίσω θα δούμε ότι ένας εκ των στενών συνεργατών της Άννας Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια που η ίδια ήταν Υπουργός Παιδείας ήταν ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο σημερινός Υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει «γλιτώσει» από τα «πυρά» της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τα θέματα της Παιδείας.

Η Άννα Διαμαντοπούλου έχει επιτεθεί στην κυβέρνηση για την απουσία μεταρρυθμίσεων στο χώρο της Παιδείας, ενώ ακόμα και για το ψηφιακό σχολείο που το ανακοίνωσε τώρα η κυβέρνηση, ουσιαστικά πρόκειται για μία μεταρρύθμιση του ΠΑΣΟΚ.

Ο εκνευρισμός του Κυριάκου Πιερρακάκη για τα όσα είπε η Άννα Διαμαντοπούλου στο Debate ήταν – όπως μάθαμε – έντονος. Μάλιστα, τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα έλεγαν: «πώς γίνεται να λέει κάποιος ότι δεν λειτουργούν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια όταν ανοίγουν με τα λιγότερα δυνατά κενά, με 37.500 διορισμούς εκπαιδευτικών και με την Αστυνομία να παρεμβαίνει και να εκκενώνει -επιτέλους- καταλήψεις, κάτι που σίγουρα δεν γινόταν επί των ημερών της πρώην υπουργού».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις