Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ερευνών, εξιχνίασαν περίπτωση απάτης σε βάρος επιχείρησης, που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2024 και ταυτοποίησαν τα στοιχεία τεσσάρων ατόμων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Πρόκειται για 48χρονο Έλληνα και τρεις αλλοδαπούς από Βουλγαρία, Πακιστάν και Ρουμανία, για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Συγκεκριμένα, 38χρονη υπάλληλος της προαναφερόμενης επιχείρησης δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο που παρουσιάστηκε ως ο ιδιοκτήτης αυτής, το οποίο παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφερε να την εξαπατήσει και να προκαλέσει στην ανωτέρω εταιρεία ζημία που ανέρχεται στο συνολικό χρηματικό ποσό των 6.289 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απατεώνας και δήθεν ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ζήτησε από την 38χρονη να στείλει στοιχεία καρτών σε δύο τηλεφωνικές συνδέσεις, να εκδώσει πέντε προπληρωμένες κάρτες και να στείλει τους αριθμούς σε άλλους χρήστες, να μεταφέρει χρηματικό ποσό σε άλλο λογαριασμό και να παραδώσει φάκελο με μετρητά σε άτομο, στη Νέα Ευκαρπία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις