Προφανώς ο βασικός «στόχος» του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ωστόσο, τα… σκάγια πήραν και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε μια επίθεση που σίγουρα προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

Αφορμή για τον…μονόλογο του Πορτοσάλτε ήταν η παραλαβή από την Κ. Σακελλαροπούλου, εκ μέρους του ελληνικού λαού, το βραβείο Δημοκρατίας της Αθήνας για το 2024 στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της Άννας Διαμαντοπούλου στην κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι ενοχλήθηκε που η απονομή του βραβείου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα θα γίνει την Τετάρτη σε εκδήλωση στη Στοά του Αττάλου (σημείωσε, δε, ότι «είναι ευκαιρία να καθαριστεί ο χώρος από τα σκουπίδια, ο δήμος έχει καταρρεύσει»), λίγα 24ωρα πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

«Τι δουλειά έχει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου να πάρει βραβείο από τον κομματάρχη λαϊκιστή δήμαρχο Αθηναίων» διερωτήθηκε σε πολύ έντονο ύφος ο Ά. Πορτοσάλτε και συνέχισε λέγοντας ότι «ο Χάρης Δούκας ξεφτιλίζει το βραβείο». Και για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις… αντιρρήσεις του, είπε ότι «δυστυχώς συμμετέχει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.Στοιχειώδης επίγνωση της πραγματικότητας λέει ότι αυτό το βραβείο δίνεται εν όψει των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Γιατί να μην δοθεί τον Δεκέμβριο μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ;».

 

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις