Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού διακινητή προχώρησαν οι αρχές το απόγευμα της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου, στη Ροδόπη, όταν τον εντόπισαν να μεταφέρει με το όχημα του συνολικά 15 παράνομους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δεκαπέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Αρχικά ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα σε χωμάτινη οδό και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Όπως διαπιστώθηκε από τους άνδρες της Αστυνομίας ο διακινητής δεν είχε άδεια οδήγησης, ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος είχε δηλωθεί κλοπή την ίδια μέρα σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις