Αφού λύσει το θέμα με το παρκάρισμα, μετά ίσως βρει χρόνο και για σχέδιο αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών

Παγκόσμιος συναγερμός επικρατεί καθώς η φλεγόμενη Μέση Ανατολή βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου με το Ισραήλ να σφυροκοπά τον Λίβανο, ενώ επιθέσεις δέχεται και η Δαμασκός στη Συρία. Παράλληλα, οι ισραηλινές δυνάμεις προειδοποιούν για οδυνηρό χτύπημα στο Ιράν. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και πλέον η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα μεταναστών.

Στην Ελλάδα δε, που ήδη καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση μεταναστευτικών ροών τους τελευταίες μήνες, αναμένεται νέο κύμα εισροών. Την ώρα που επικρατεί έντονη ανησυχία και φόβος για μια νέα προσφυγική κρίση, ο αρμόδιος Έλληνας υπουργός Μετανάστευσης, φαίνεται ότι έχει επικεντρωθεί σε πιο… σοβαρά ζητήματα όπως την κατανομή θέσεων πάρκινγκ στο υπουργείο.

Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτές τι κρίσιμες ώρες, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συγκαλεί επιτροπή για να μοιράσουν τις θέσεις πάρκινγκ στο υπουργείο!

Όπως διαβάζουμε στην απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, την οποία υπογράφει ο Ν. Παναγιωτόπουλος, συγκροτείται αρμόδια επιτροπή με 5 μέλη, της οποίας το έργο θα είναι η… διαχείριση και κατανομή των θέσεων πάρκινγκ για το κτίριο «Κεράνης».

Μείνετε ήσυχοι. Ο υπουργός που παρατήρησε μόλις πριν από μια εβδομάδα ότι οι μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα αυξήθηκαν, ενώ προέβλεψε ότι… πιθανόν η Ελλάδα θα πιεστεί μετά την ανάφλεξη στον Λίβανο, θα ετοιμάσει το σχέδιο αντιμετώπισης για την μεταναστευτική κρίση που είναι προ των πυλών, αφού ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του παρκαρίσματος.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις