Το βίντεο Κασσελάκη για την υποψηφιότητα του είναι άρτιο. Και εξαιρετικό. Και τα δυο στοιχεία τα «κεντρίζουν» και το ομολογούν όσοι ξέρουν από τηλεόραση και, πλέον, από social media. Ωστόσο, επειδή κάπως έτσι αρχίζει το λακριντί για διαφημιστικές που κρύβονται από πίσω και για το μπαγιόκο που ρέει, κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα έχουν την δίκη τους σημασία.

Μια παρέα. Πέντε άνθρωποι, όλοι και όλοι, πήραν μέρος στην δημιουργία του βίντεο. Οι Κωνσταντίνος Μαρκέτος και Ντίνα Μουτζουρουλια που χειρίζονται τα social media του Κασσελάκη. Ο Άρης Μπάσα και ο
Σωκράτης Πατσος ήταν στις κάμερες και στις λήψεις. Πέμπτος ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδάκης, πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, και σταθερά στο πλευρό του Κασσελάκη.

Υπήρχε και ένας έκτος στην ομάδα. Ο ίδιος ο Κασσελάκης ως σκηνοθέτης έτσι ώστε να αποτυπωθεί ακριβώς το κλίμα που ήθελε εκείνος στο βίντεο της υποψηφιότητας του. Για να «είναι Στέφανος», όπως έλεγαν οι πληροφορίες πριν «ανεβεί» στο διαδίκτυο το βίντεο της υποψηφιότητας.

Τα γυρίσματα, με βάση τις πληροφορίες, κράτησαν μια ημέρα, σε μέρη που τα αναγνωρίζει εύκολα ο κόσμος. Κουκάκι, μετρό, σταθμός Ακρόπολη, Πέραμα, Σαλαμίνα.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, όπως και το γνωστό που λέει πως «την ιστορία την γράφουν οι παρέες». Όπως έγινε και με τους συντελεστές του βίντεο της υποψηφιότητας Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Α.Ο.

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις