Άνευ προηγουμένου καταστάσεις εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από αρχιτεκτονικό γραφείο στα Χανιά όπου επιχειρήθηκε έφοδος δικαστικής επιμελήτριας μετά από πληροφορία ότι το συγκεκριμένο γραφείο χρησιμοποιούσε… ληγμένη συνδρομή σε σχεδιαστικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, στο σημείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες μηχανικοί αλλά και δικηγόρος της επιχείρησης, διαμαρτυρόμενοι για τον αυταρχικό και καταχρηστικό τρόπο με τον οποίο επιχειρήθηκε να γίνει ο έλεγχος.

Ακολούθησαν εντονότατες φραστικές αντιπαραθέσεις επί του πεζοδρομίου, ενώ η κατάσταση εκτροχιάστηκε όταν η δικαστική επιμελήτρια άρπαξε από τα χέρια μηχανικού, το κινητό της, επειδή βιντεοσκοπούσε τα τεκταινόμενα

Τελικά ο έλεγχος δεν έγινε, ενώ αποχωρώντας και οι δύο πλευρές εξέφρασαν πρόθεση να αλληλομηνυθούν.

Δείτε στιγμιότυπα από την ένταση:

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου, Δημήτρης Κουδουνάκης, σε δηλώσεις του τόνισε πως δέχτηκε απειλή από την συγκεκριμένη επιμελήτρια η οποία του έγραψε σε μήνυμα ότι «αν δεν είσαι σε 15 λεπτά στο γραφείο, θα έρθω με κλειδρά και θα ανοίξω την πόρτα».

Από τη μεριά του ο Χαράλαμπος Λουτσέτης, μέλος αντιπροσωπίας του ΤΕΕ-ΤΔΚ τόνισε ότι κάθε έλεγχος είναι δεκτός αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. «Ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται το φαινόμενο είναι απαράδεκτο. Η κυρία που ασκεί αυτό το επάγγελμα θεωρεί ότι έχει εκτελεστική εξουσία. Εδώ μπροστά μας χειροδίκησε σε συνάδελφο, της άρπαξε το κινητό από το χέρι. Χθες σε άλλο γραφείο απείλησε άλλον συνάδελφο ότι δεν θα ξαναδουλέψεις ποτέ, δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς» τόνισε ο κ. Λουτσέτης.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις