Νέες εσωκομματικές παρενέργειες προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Κορινθία, με αφορμή την τραγωδία από την πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή.

Ο τοπικός βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση το μεσημέρι της Παρασκευής, επικρίνοντας τον κ. Κασσελάκη επειδή δεν τον ειδοποίησε, έστω τυπικά για την κίνησή του αυτή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κασσελάκης ενημέρωσε από το βράδυ της Πέμπτης τη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μάλλον η ενημέρωση αυτή δεν διοχετεύτηκε σε όλη την οργάνωση και στον βουλευτή.

Για κάποιο λόγο και ενώ οι περισσότεροι χρήστες αντέδρασαν έντονα στα λεγόμενα του κ. Ψυχογιού, το facebook κατέβασε την ανάρτηση μετά από τετράωρο περίπου, που ήταν στον “αέρα”.

Τα σχόλια που προκάλεσε η ανάρτηση του κ. Ψυχογιού αυτή φανερώνουν το χάσμα που υπάρχει μεταξύ «κορυφής» και «βάσης» στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πολλοί χρήστες επισημαίνουν με έντονο τρόπο στον βουλευτή δύο πράγματα:

Και δεύτερον, με δεδομένο ότι ο κ. Ψυχογιός δεν τον αναγνωρίζει ως πρόεδρο, πώς είναι δυνατόν να ζητάει από ένα απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ (όπως ο ίδιος θεωρεί τον κ. Κασσελάκη) να τον ενημερώσει για μία δραστηριότητά του;

«Ο Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με την απόφαση σας είναι έκπτωτος! Δεν τον θεωρείτε πια Πρόεδρο του κόμματος. Άρα ως απλό μέρος του ΣΥΡΙΖΑ θεσμικά γιατί θα έπρεπε να συνεννοηθεί μαζί σου;», γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημειώνει:

«Μπερδεύτηκα Γιώργο, & στο λέω με όλη την εκτίμηση στο πρόσωπό σου. ΟΛΑ αυτά θα ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ σωστά & προαπαιτούμενα εφόσον αναγνώριζες στο πρόσωπό του τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ τον αναγνωρίζεις με την ΜΟΜΦΗ που υπέγραψες. Είναι λοιπόν ένα ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ κατ΄εσέ. ΓΙΑΤΙ να σας ειδοποιήσει;;;; Εάν ερχόμουν εγώ στο Ξυλόκαστρο θα έπρεπε να σε ειδοποιήσω;;;; Κράτησε την Σοβαρότητα που σε διακρίνει & ζήτα εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Κ.Ο.(Ν. Παπά), τον πρώην Πρόεδρο της Κ.Ο. & υποψήφιο(Σ. Φάμελο), τον Βουλευτή & υποψήφιο(Π. Πολάκη που κάποιοι από εσάς θέλανε την διαγραφή του) οι ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ για να σε(& μας) στηρίξουν. Κράτησε επίσης ότι όλοι εμείς το μάθαμε πλην εσού. Με εκτίμηση. Υ.Γ. ΜΗΝ μπαίνεις στο τρυπάκι, στην ανάρτηση σου με αυτά που γράφεις είναι σαν να τον αναγνωρίζεις ως Πρόεδρο».

Η ανάρτηση του κ. Ψυχογιού, την οποία κατέβασε το Fb:

«Να είσαι από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν και τους κατοίκους, να έχεις κάνει απανωτές παρεμβάσεις μέσα κι έξω από τη Βουλή και να έχεις αναδείξει σε τοπικά και κεντρικά ΜΜΕ την καταστροφή στη Δυτική Κορινθία, τις ευθύνες και την απαίτηση αποκατάστασης, να είσαι στη Βουλή για Επίκαιρη Ερώτηση για το πολύ σημαντικό ζήτημα του Προαστιακού Λουτρακίου και να μαθαίνεις ότι ο Στ. Κασσελάκης είναι στην περιοχή του Ξυλοκάστρου.

Χωρίς καμία ενημέρωσή μου – έστω τυπική για να έχει εικόνα για την κατάσταση – καμία ειδοποίηση με τον θεσμικό μου ρόλο, καμία ενημέρωση στους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των οργάνων του κόμματος στο Νομό.

Για χρόνια έχω προασπίσει και λειτουργήσει με κορυφαίο γνώμονα την συλλογικότητα και τη ενότητα, που είναι βασικές αρχές και αξίες του χώρου μας.

Κι επειδή το κόμμα μας – που έχω υπηρετήσει για 25 χρόνια, πολύ πριν και χωρίς καμία επιδίωξη για αξιώματα (!) – βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, δεν θα πω τίποτα παραπάνω για να το προστατέψω.

Αφήνω αυτή την πρακτική του Στ. Κασσελάκη στην κρίση του κόσμου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας και της κορινθιακής κοινωνίας, που με γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια…».

 

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις