Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από τρεις μέρες «μπούκαρε» σε σπίτι

6

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επέβαλε χθες το πρωί το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 43χρονο, ο οποίος τρεις ημέρες αφού βγήκε από την φυλακή για παράνομη κατοχή αεροβόλου όπλου, τα ξημερώματα της Πέμπτης συνελήφθη ξανά από την αστυνομία γιατί εισέβαλλε και έκλεψε σπίτι στην Αγριά.

Ο κατηγορούμενος έγινε αντιληπτός από τον εγγονό του 79χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού, την ώρα που επιχειρούσε να μπει στο εσωτερικό του από ανασφάλιστο παράθυρο. Ο εγγονός του θύματος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έκανε κύκλους γύρω από το σπίτι, μέχρι που έπιασε τον δράστη επ’ αυτοφώρω την ώρα που έβγαινε έξω μαζί με 1000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 43χρονος ενώπιον του δικαστηρίου, ισχυρίστηκε πως, ο λόγος για τον οποίο «μπούκαρε» στο σπίτι του ηλικιωμένου, είναι γιατί ο 79χρονος χρωστάει χρήματα στο κατάστημα πλυντηρίων ρούχων που διατηρεί. Εν τω μεταξύ, το πλυντήριο ρούχων το διατηρεί η μητέρα του και ο ίδιος δεν εργάζεται. Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενταχθεί σε δομή απεξάρτησης.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like