O 35χρονος Κέβιν Κύνερτ ήταν πρώην αρχηγός της νεολαίας του κόμματος – Σε δήλωσή του εξηγεί ότι «αυτή τη στιγμή» δεν μπορεί να ασχοληθεί με οτιδήποτε πέρα από τον εαυτό του

Ο γενικός γραμματέας του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Κέβιν Κύνερτ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (7/10) την παραίτησή του, εξηγώντας ότι «για λόγους υγείας» εγκαταλείπει επί του παρόντος συνολικά την πολιτική και δεν θα θέσει εκ νέου στις επόμενες εκλογές, το 2025, υποψηφιότητα για ομοσπονδιακός βουλευτής.

Σε επιστολή του προς την ηγεσία του SPD, ο 35χρονος Κέβιν Κύνερτ, πρώην αρχηγός της νεολαίας του κόμματος, εξηγεί ότι «αυτή τη στιγμή» δεν μπορεί να ασχοληθεί με οτιδήποτε πέρα από τον εαυτό του.

«Δυστυχώς δεν είμαι υγιής. Χρειάζομαι την ενέργεια που είναι απαραίτητη για το πόστο μου και μια προεκλογική εκστρατεία στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να γίνω και πάλι καλά. Για αυτό και αντιμετωπίζω τις συνέπειες», γράφει ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του SPD στην επιστολή του, την οποία επικαλείται η Bild.

Η εφημερίδα αναφέρει μάλιστα ότι πρόκειται για ψυχική ασθένεια και ότι ο Κέβιν Κύνερτ βρίσκεται ήδη σε αναρρωτική άδεια, ενώ δεν θα συμμετάσχει σε καμία δημόσια εκδήλωση στο άμεσο μέλλον.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις