Φρίκη στην Κυψέλη, με έναν άγνωστο να σκοτώνει με βάναυσο και βασανιστικό τρόπο ένα μικρό γατάκι. Μάλιστα ο δράστης άφησε και ένα απειλητικό μήνυμα πάνω από το άψυχο γατάκι, προειδοποιώντας ότι θα σκοτώσει κι άλλα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στo Facebook μία εθελόντρια της ομάδας «Alma Libre» που διασώζει ζώα, στην Κυψέλη κυκλοφορεί κάποιος ο οποίος σκότωσε ένα γατί, που βρέθηκε αποκεφαλισμένο.

«Το ΤΕΡΑΣ άφησε απειλητικό σημείωμα κολλημένο στο δέντρο πάνω από το άψυχο κορμί της γάτας με το οποίο απειλεί ότι θα ξανασκοτώσει. Το σημείωμα, είναι φτιαγμένο με γράμματα εφημερίδας» αναφέρει η εθελόντρια.

«Αν συνεχίσεις το τάισμα θα σκοτώσω κι άλλα» ήταν το μήνυμα που άφησε στο δέντρο ο δράστης.

Oλόκληρη η ανάρτησή της

«Προσοχή! Το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου 2024 κάτοικοι γειτονιάς στην Κυψέλη, στην οδό Σπετσών, ξύπνησαν και αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Κάποιος που θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του “άνθρωπο” δολοφόνησε με πολύ βάναυσο και βασανιστικό τρόπο ένα από τα πιο γλυκά και ανθρωποκεντρικά γατάκια της επίμαχης γειτονιάς.
Η βιαιότητα του τρόπου που αφαιρέθηκε η ζωή αυτής της αθώας ψυχής δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Το σωματάκι της ήταν αποκεφαλισμένο. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τι πέρασε στα χέρια του αυτό το πλάσμα, το οποίο πιθανότατα τον εμπιστεύτηκε όλο χαρά και τον ακολούθησε, όπως έκανε με όλους στην γειτονιά, ώσπου εκείνος ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ΤΕΡΑΣ άφησε απειλητικό σημείωμα κολλημένο στο δέντρο πάνω από το άψυχο κορμί της γάτας με το οποίο απειλεί ότι θα ξανασκοτώσει. Το σημείωμα, φτιαγμένο με γράμματα εφημερίδας, αποδεικνύει την αναλγησία αυτού του “ανθρώπου”.

Κανείς να μην σιωπήσει!

Πρέπει να γίνουμε όλοι μια γροθιά και μια φωνή για όλα αυτά τα αθώα πλάσματα εκεί έξω που γίνονται έρμαια της βαρβαρότητας του κάθε ασυνείδητου ανάλγητου αρρώστου υπανθρώπου!
Έχουν γίνει όλα τα νόμιμα. Έχουν ενημερωθεί οι αρχές. Κινείται τώρα η απαραίτητη διαδικασία.

Ένας τέτοιος “άνθρωπος” δεν μπορεί να αφήνεται να κυκλοφορεί να σκοτώνει αδίστακτα και να υπάρχει ανάμεσα σε μικρά παιδιά και σε άλλους ανθρώπους! Δεν γίνεται ατιμώρητος να συνεχίσει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Αυτά τα πλάσματα δεν έχουν φωνή και ελπίδα αν δεν τα υπερασπιστούμε. Η σιωπή είναι συνενοχή!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!»

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις