Πραγματικό… «μπουμπούκι» ήταν ένας 45χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σε μια περιοχή των Ιωαννίνων, το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς κυκλοφορούσε ελεύθερος αν και σε βάρος του εκκρεμούσαν πλήθος καταδίκες και εντάλματα σύλληψης για ληστείες και χρήση όπλων σε όλη τη χώρα.

Σε βάρος του είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αθηνών για ληστεία και του Πρωτοδικείου Κορίνθου για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και διάταξη του Εφετείου Ναυπλίου για ληστεία. Επιπλέον, εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου κακουργημάτων Αθηνών για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Μετά την… περιοδεία που θα ακολουθήσει στις ανακριτικές υπηρεσίες των πόλεων όπου έχει διαπράξει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται για να απολογηθεί, ο 45χρονος αλλοδαπός θα μεταχθεί σε κατάστημα κράτησης όπου θα εκτίσει την ποινή του με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις