Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 11χρονου από την Σερβία, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περιοχή της Ομόνοιας και για τον εντοπισμό του είχε εκδοθεί Amber Alert Hellas.

Ο 11χρονος Μίλος Στάνκοβιτς εντοπίστηκε σήμερα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, τα ξημερώματα, στις 03:00, στην περιοχή του Περιστερίου και είναι καλά στην υγεία του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μίλος είχε εξαφανιστεί το πρωί της Δευτέρας, 7 Οκτωβρίου από την περιοχή της Ομόνοιας, και το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, καθώς και στην κινητοποίηση της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής», σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης «ΔΕΛΤΑ», την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων «Ο.ΔΙ.Κ.», και τη Δημοτική Αστυνομία Αθηνών.

Καταλυτικό ρόλο στον εντοπισμό του ανηλίκου διαδραμάτισε η άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, καθώς ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε τον Μίλος και ενημέρωσε έγκαιρα τον Οργανισμό μας, συμβάλλοντας στην ασφαλή ανεύρεσή του.

Ευχαριστούμε όσους κινητοποιήθηκαν για την εξαφάνιση και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείχνουν την ανάλογη ευαισθησία όταν αντιλαμβάνονται ότι ένας συνάνθρωπός μας χρειάζεται βοήθεια, αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συμπληρώνει ότι θα βρίσκεται κοντά στον Στάνκοβιτς (Επ.) Μίλος (Ον.) και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις