Το τραγικό περιστατικό που συνέβη μεταξύ συγγενών αλβανικής καταγωγής στην Κυψέλη έχει καταγραφεί σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τους δύο άντρες να χτυπούν και να τραβάνε τον 28χρονο. Στην συνέχεια ο 28χρονος αιμόφυρτος προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο. Το θύμα δέχθηκε μαχαιριές και άρχισε να περπατά προς την Πατησίων όπου και σωριάστηκε στο έδαφος. Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και κατέληξε.

Τους κακοποιούσε ο 28χρονος

Στην αστυνομία που παραδοθήκαν και ομολόγησαν την πράξη τους, ισχυρίστηκαν πως το θύμα τους βίαζε συστηματικά όταν βρίσκονταν στην πατρίδα τους.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος σε κατάστημα εστίασης στο σημείο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ ακούστηκαν φωνές και ξέσπασε καβγάς, γύρω από ένα παγκάκι στη Χανίων.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο μάρτυρας είδε τον 28χρονο να βαδίζει γεμάτος αίματα τη Χανίων. Τον ρώτησε αν είναι καλά, δεν πήρε καμία απάντηση και τότε ο τραυματίας προχώρησε προς την Πατησίων όπου και κατέρρευσε, λόγω της αιμορραγίας. Άλλος μάρτυρας, υποστήριξε ότι το θύμα φαινόταν να έχει σίγουρα ένα με δυο τραύματα στον λαιμό, καθώς και άλλα πλήγματα κοντά στην κοιλιακή χώρα.

«Ήρθε ο άνθρωπος μαχαιρωμένος και έπεσε κάτω, έτρεχαν τα αίματα», ανέφερε χαρακτηριστικά μάρτυρας και συνέχισε:

«Το αίμα κυλούσε συνεχόμενα. Υπήρχε πολύς κόσμος στο σημείο λόγω ενός τροχαίου που είχε συμβεί νωρίτερα. Το ασθενοφόρο ήρθε σε 10 λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή, μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν έμενε στην περιοχή το θύμα».

 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις