Σε εξέλιξη βρίσκεται σχετική έρευνα

Πολίτες κατηγόρησαν τη Λιμενάρχη Ύδρας ότι χρησιμοποίησε σκάφος του Λιμενικού, ώστε να κάνει βόλτα μαζί με έναν άγνωστο άνδρα. Μάλιστα, τράβηξαν και σχετικό βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα.

Η εκπομπή «Open Τώρα» ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε την Κυριακή, όταν η γυναίκα φορώντας πολιτικά επιβιβάστηκε στο σκάφος, μαζί με έναν άνδρα που επίσης φορούσε πολιτικά. Στη συνέχεια, στο σκάφος ανέβηκαν και μέλη του Λιμενικού (με τις στολές τους) και το σκάφος αναχώρησε. Με βάση τους ντόπιους, φέρεται να μην είναι η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο.

Η πλευρά της Λιμενάρχη μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, υποστήριξε πως το σκάφος πήγε στο διπλανό λιμάνι Καμίνι, γιατί υπήρχε ιδιωτική προβολή, για την οποία η ίδια έδωσε την άδεια και ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.

Έπειτα, υποστήριξε πως όλα ήταν νόμιμα, ενώ ανέφερε ότι ο άγνωστος άνδρας ήταν στην πραγματικότητα ένας από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Το αρχηγείο του Λιμενικού ανακοίνωσε ότι ερευνά το περιστατικό, ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις