Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 55χρονου από την περιοχή του Φαλήρου, στη Θεσσαλονίκη, με το “Χαμόγελο του Παιδιού” να προχωρά στην έκδοση missing alert. Σύμφωνα με τον οργανισμό, πρόκειται για τον Ελευθέριο Αντωνιάδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, “το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο”.

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”:

Στις 7 Οκτωβρίου 2024, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Φάληρου Θεσσαλονίκης, ο Αντωνιάδης (επ.) Ελευθέριος (ον.), 55 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του στις 9 Οκτωβρίου 2024, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αντωνιάδης (επ.) Ελευθέριος (ον) έχει ύψος 1.74 μ., είναι περίπου 90 κιλά, έχει γκρι μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, σκούρα γκρι-μπλε κοντομάνικη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις