Την οργή του Νίκου Πλακιά, του πατέρα που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην εθνική τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, προκάλεσε η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την παραχώρηση της Αττικής Οδού σε νέο παραχωρησιούχο, σχολιάζοντας πως οι αποκρατικοποιήσεις «κάνουν τη ζωή καλύτερη για όλους τους πολίτες».

 

Ο χαροκαμένος πατέρας δεν άντεξε και απάντησε στον πρωθυπουργό με ανάρτηση στα social media, καθώς οι δυο του κόρες βρήκαν φρικτό θάνατο στο τρένο που έχει παραχωρηθεί στους Ιταλούς επενδυτές της Hellenic Train, αποδεικνύοντας με τον πιο φρικτό τρόπο ότι οι αποκρατικοποιήσεις δεν κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

«Ακούγοντας τη δήλωσή σας, κύριε πρωθυπουργέ, ότι οι αποκρατικοποιήσεις κάνουν τη ζωή των πολιτών καλύτερη, ένα μόνο έχω να σας πω: εμένα τη δική μου την άλλαξαν εντελώς» τονίζει με νόημα ο Νίκος Πλακιάς σε ανάρτηση στο facebook. «Οι συνέπειες των αποκρατικοποιήσεων στις οποίες αναφέρεστε ήταν να χάσουμε στην οικογένειά μας τη δικιά μου και του αδερφού μου τρία κορίτσια 20 ετών στο έγκλημα των Τεμπών» προσθέτει. «Οι αποκρατικοποιήσεις χρειάζονται υπευθυνότητα και έλεγχο. Λέξεις άγνωστες. Τα αποτελέσματα τα είδατε: 57 αθώοι νεκροί» καταλήγει ο τραγικός πατέρας.

Υπενθυμίζεται πως σε προχθεσινή ανάρτησή του, με αφορμή την παραχώρηση της Αττικής Οδού σε νέο παραχωρησιούχο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει: «Οι στοχευμένες αποκρατικοποιήσεις λειτουργούν όχι μόνο προς όφελος των δημόσιων οικονομικών, αλλά κάνουν και τη ζωή καλύτερη για όλους τους πολίτες».

Στο μεταξύ, με σειρά άλλων αναρτήσεων στο facebook, ο Νίκος Πλακιάς συντάσσεται με τη διοργάνωση της συναυλίας για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο στις 11 Οκτωβρίου. «Βάλτε όσο πιο πολλή δύναμη μπορείτε στη φωνή σας, να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις, Θανάση (σ.σ.: Παπακωνσταντίνου), την “Ανδρομέδα”, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου» αναφέρει.

Εξάλλου, ο κ. Πλακιάς πήρε πίσω την καταγγελία που είχε κάνει για την εταιρία που διοργανώνει τη συναυλία, καθώς στην αφίσα της εκδήλωσης είχε δηλωθεί ως διεύθυνση η οδός Ξενοφώντος 85-87 στην Καλλιθέα.

«Τελικά ήταν λάθος της εταιρίας που είχε αναλάβει τη συναυλία για τα Τέμπη. Εκεί εδρεύει ο Σύλλογος “Ελπίδα Μάνας”. Ένας σύλλογος με τεράστια προσφορά. Οπότε, εγώ οφείλω να αποκαταστήσω ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Συνεχίστε το έργο σας» αναφέρει ο τραγικός πατέρας.

Εφημερίδα Δημοκρατία-newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις