Προκαλεί και πάλι ο Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας – Η φωτογραφία με μπουρνούζι και ναργιλέ σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα

157

Η αμφιλεγόμενη ανάρτηση στα social media

Αντιδράσεις προκαλεί και πάλι ο Κύπριος ευρωβουλευτής και YouTuber, Φειδίας Παναγιώτου, που φέρεται να έκανε διακοπές στα κατεχόμενα.

Ειδικότερα, φωτογραφία που αναρτήθηκε σαν story στο Instagram, δείχνει τον Φειδία να φωτογραφίζεται σε ξενοδοχείο της Κερύνειας, φορώντας μπουρνούζι και καπνίζοντας ναργιλέ.

Το ζήτημα ανέδειξε με ανάρτησή του στο Χ ο Κύπριος δικηγόρος, και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, Χρήστος Τριανταφυλλίδης,

«Ο Φειδίας Παναγιώτου απολαμβάνει τη ζωούλα του και τον ναργιλέ του σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειάς μας» έγραψε ο κ. Τριανταφυλλίδης και πρόσθεσε: «Δεν φταίει κανένας άλλος. Εμείς όλοι φταίμε που στιγμιαία παρασυρόμαστε από γκαραγκιόζηδες όπως εσένα. Λόγω της ηλικίας σου θα εκφραστώ όπως σου αξίζει. Ντροπή σου, παλιόπαιδο. Ντροπή σου».

Σημειώνεται ότι ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου είχε ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε post στο Instagram τον Ιούλιο του 2019.

Όμως, όπως αναφέρει το reporter.com.cy, τον γύρο του διαδικτύου κάνει και μια άλλη, παρόμοια φωτογραφία, και πάλι από την Κερύνεια, στην οποία ο Φειδίας φοράει μπουρνούζι και καπνίζει ναργιλέ, αλλά με διαφορετική θέα, η οποία προέρχεται από story και δεν είναι γνωστή η ημερομηνία δημοσίευσής της.

«Δεν νομίζω ότι προωθεί τη λύση του Κυπριακού με τη ρόμπα του μπάνιου και τον ναργιλέ»

Ο κ. Τριανταφυλλίδης το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Πολίτη» ανέφερε ότι ο ίδιος δεν έχει μεταβεί στην κατεχόμενη Κύπρο από τον Ιούλιο του 1974, ωστόσο αναγνωρίζει το δικαίωμα οποιουδήποτε πολίτη να ενεργεί όπως αισθάνεται και να μεταβαίνει στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας για οποιονδήποτε σκοπό κρίνει ο ίδιος ότι θέλει.

«Το δικαίωμα αυτό το αναγνωρίζω, ακόμη και σε αυτούς που έχουν θεσμικές θέσεις και αξιώματα στην Κυπριακή Δημοκρατία, όπως είναι οι βουλευτές, υπουργοί, ευρωβουλευτές – με τη μοναδική διαφορά ότι λόγω του αξιώματος θα πρέπει να προσέχουν πώς ενεργούν και συμπεριφέρονται, διότι δεν εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους αλλά και την Κυπριακή Δημοκρατία», συμπλήρωσε.

Ακόμη δήλωσε ότι εξοργίστηκε όταν είδε μία φωτογραφία του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου στο Χ το βράδυ της Κυριακής, η οποία έδειχνε τον ίδιο με μπουρνούζι σε δωμάτιο ξενοδοχείου να στέκει στο παράθυρο, να κοιτά προς τα έξω, και να καπνίζει ναργιλέ – το κατ’ εξοχήν είδος καπνίσματος των Οθωμανών.

«Αυτό διαφέρει κατά πολύ από το να πάει ο οποιοσδήποτε, εάν επιθυμεί, να πάει σε κάποια καφετέρια ή εστιατόριο στην κατεχόμενη Κύπρο», συμπλήρωσε, προσθέτοντας: «Ένας θεσμικός άρχοντας αυτού του τόπου δεν νομίζω ότι προωθεί τη λύση του Κυπριακού -όπως πρέπει να λυθεί, βιώσιμα, δίκαια και χάριν και των δύο κοινοτήτων- με το να φωτογραφίζεται με τη ρόμπα του μπάνιου, να πίνει ναργιλέ και να γράφει κάτω από τη φωτογραφία ότι βρίσκεται στην Girne», κατέληξε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like