Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο ΟΑΣΘ για το τροχαίο δυστύχημα με νεκρή 78χρονη ηλικιωμένη στα Μετέωρα Πολίχνης, το πρωί της Πέμπτης.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο“, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ο Οργανισμός.

Αναλυτικά ο ΟΑΣΘ αναφέρει:

Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης”.

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις