Για ένα sms που φέρεται να διακινείται τις τελευταίες ώρες προς μέλη της ΚΕ που ανήκουν στο «κασσελακικό» στρατόπεδο και καλεί σε αποχή προκειμένου να μην υπάρξει απαρτία στη συνεδρίαση, κάνουν λόγο στελέχη της άλλης πλευράς.

Από το περιβάλλον Κασσελάκη πάντως, διαψεύδεται οποιαδήποτε ανάμιξη του προέδρου ή των συνεργατών του και μιλούν για «προβοκάτσια». «Δεν ασχολούμαστε με προβοκάτσιες», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στο sms επίσης γίνεται λόγος και για κινητοποίηση μελών έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, στο Μεταξουργείο.

Ανάρτηση Κασσελάκη: Προβοκάτσια τα SMS

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης αποδοκιμάζει τη συγκέντρωση μελών, σύμφωνα με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους μου- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω: Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες», σημειώνει.

«Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης», υπογραμμίζει ο Στ. Κασσελάκης.

Αναλυτικά το sms φέρεται να αναφέρει τα εξής:

«Προς τα μέλη της Κ.Ε.: Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο 12/12/24 στο ξενοδοχείο Wyndham, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο, ώρα έναρξης 11:00. Μέχρι στιγμής γίνεται κινητοποίηση στα μέλη να έρθουν από έξω ήρεμα και με συνθήματα. Εμείς της ΚΕ Κασσελάκη θα πάμε χωρίς να παραλάβουμε καρτελάκι και θα μείνουμε έξω μαζί σας.

Δύο από εμάς θα καταθέσουμε ένα πολιτικό κείμενο αιτιολόγησης της αποχής. Αν χρειαστεί να μπούμε, θα μας ενημερώσουν οι των έσω. Θέλουν 150 συνέδρους για απαρτία. Οι 163 αποκλείεται να έχουν προσέλθει από όλη την Ελλάδα. Οπότε πάμε να χτυπήσουμε τη μη απαρτία. Ενημερώστε τους κοντινούς σας με κάθε ΟΜ για να γίνει κινητοποίηση.

Ο σταθμός του προαστιακού είναι πολύ κοντά με τα πόδια. Για όποιον θέλει να έρθει με τρένο Στθαμός Λαρίσης, πλατεία Καραϊσκάκη».

 

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις