Θα απαντήσουμε αναλυτικά όταν θα υπάρξει επίσημο αίτημα, διαμηνύουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα καταθέσει πρόταση για σύσταση Προανακριτικής για τα Τέμπη

Προσπάθεια να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, το οποίο ερευνάται από τη Δικαιοσύνη, καταλογίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, κάνουν λόγο για νέα απόπειρα εργαλειοποίησης της υπόθεσης Τέμπη, που χρησιμοποιείται ως «πυροτέχνημα» από την αξιωματική αντιπολίτευση για να αποφύγει τα πολιτικά της αδιέξοδα, στερείται κάθε νομικής και ουσιαστικής βάσης.

Στη συνέχεια, επιτίθενται στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπά, σχολιάζουν το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα 50 χρόνια της σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας, «βλέπουμε έναν πολιτικό, που έχει καταδικασθεί αμετάκλητα και με ομόφωνη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας, να δηλώνει ότι θα καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής».

Υπενθυμίζετια πως ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τετάρτη (16/10) θα καταθέσει πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, η οποία θα αποδώσει ευθύνες για το δυστύχημα των Τεμπών.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις