Βουλή: «Πύργος της Βαβέλ» οι ανεξάρτητοι – Ανακαλεί τη στήριξή της στον Χουρδάκη η Λινού

245

Από την πλευρά του προεδρείου της Βουλής τονίζουν ότι η ιδιότητα του κ. Χουρδάκη ως μέλους της Διάσκεψης των Προέδρων παραμένει σε ισχύ.

 

«Πύργο της Βαβέλ» θυμίζει η ομάδα των ανεξαρτήτων βουλευτών.

Το όποιο πεδίο συνεννόησης φάνηκε να υπάρχει την περασμένη εβδομάδα είναι στον αέρα καθώς σήμερα η Αθηνά Λινού απέσυρε τη στήριξή της στο πρόσωπο του Μ.Χουρδάκη για εκπρόσωπο των ανεξαρτήτων στη Διάσκεψη ενώ και ο Παύλος Σαράκης, ο οποίο δεν είχε υπογράψει έγγραφο στήριξης   με επιστολή του προς τον κ. Τασούλα ζητά μεταξύ άλλων “να πράξετε τα δέοντα ώστε να ακυρωθεί, άλλως να ανακληθεί η απόφαση σας περί ορισμού του κ. Μιχαήλ Χουρδάκη ως εκπροσώπου των ανεξάρτητων βουλευτών στην Διάσκεψη των Προέδρων, ως μη νόμιμη, και να επαναληφθεί εγκύρως η διαδικασία, κατά τις προβλέψεις του Κανονισμού της Βουλής”.

Πάντως, από την πλευρά του προεδρείου της Βουλής τονίζουν ότι η ιδιότητα του κ. Χουρδάκη ως μέλους της Διάσκεψης των Προέδρων παραμένει σε ισχύ παρά την απόσυρση της κυρίας Λινού καθώς διατηρεί την στήριξη του 50% της συνολικής δεξαμενής των ανεξάρτητων βουλευτών.

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like