«Ήδη έχει κριθεί, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος» υπογράμμισε η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο MEGA για τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα, μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο, όταν ελήφθη η απόφαση αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη από τις υποψηφιότητες.

Η κα. Γεροβασίλη μίλησε για επιθετικά λάθη Κασσελάκη και πως υλοποιεί σχέδιο, «απαξιώνει όλο τον κομματικό μηχανισμό και θέλει να ηγηθεί σε αυτό το κόμμα. Αυτό είναι θράσος». «Είναι σχέδιο οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν ξέρω μέχρι πού θα πάει το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ίδια επιτέθηκε κατά του κ. Κασσελάκη, τονίζοντας ότι «εξαιτίας του ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε δημοσκοπικά στο 7%-8%».

«Το κόμμα έκρινε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως Πρόεδρος. Πώς θα κατέβαινε ξανά; Τα λάθη του είναι επιθετικά, είναι δυνατόν να θέλει να κατέβει ξανά υποψήφιος;».  «Βγήκε προκλητικά κι απαξίωσε εργαζόμενους, έχει επάγγελμα σήμερα ο κ. Κασσελάκης εκτός του ότι θέλει να γίνει πρόεδρος;».

«Όλα έγιναν όπως έπρεπε, βάσει Καταστατικού», προσέθεσε μεταξύ άλλων, ενώ, υπογράμμισε πως «εκτιμώ ότι όλα θα γίνουν κανονικά», απαντώντας σε ερώτηση για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε προβοκάτσιες, οφείλουμε να προχωρήσουμε κανονικά», επεσήμανε ακόμη.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος, δεν μπορεί, έχει ήδη κριθεί αυτό από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής. Μέλος είναι, Πρόεδρος δεν είναι».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις