Εφιαλτικές στιγμές βιώνει ένα ανήλικο κορίτσι στην Πάτρα που διαπίστωσε τυχαία στο διαδίκτυο μία παραποιημένη φωτογραφία της με ροζ περιεχόμενο.

Όπως φαίνεται, η ανήλικη έπεσε θύμα κακόβουλης ενέργειας από άγνωστο ο οποίος «ψάρεψε» μία φωτογραφία της από τα social media και αφού την εμφάνισε γυμνή – μέσω μοντάζ- στην συνέχεια την προώθησε σε ιδιωτικές συνομιλίες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γνώμη» σε δημοσίευμά της, οι φωτογραφίες διοχετεύθηκαν σε φιλικά πρόσωπα της ανήλικης. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση καθώς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα όταν πήγε σπίτι και ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό. Όπως ανέφερε, από μία φίλη της έμαθε πως κυκλοφορεί μια γυμνή φωτογραφία με το πρόσωπό της στο διαδίκτυο, η οποία επ’ ουδενί δεν είναι αληθινή αλλά προϊόν επεξεργασίας. Αμέσως, η μητέρα της ανήλικης πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατήγγειλε το γεγονός και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου, με τους αστυνομικούς να αναζητούν άμεσα τα ίχνη του διακινητή του εν λόγω υλικού και φέρεται να προέβησαν στην ταυτοποίησή του.

Παράλληλα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως αφού έγινε ο ενδελεχής έλεγχος και αναζητήθηκαν τα ψηφιακά ίχνη της κοπέλας, διαπιστώθηκε ότι από τις σελίδες της δεν είχε διακινηθεί τέτοιο υλικό και ούτε βρέθηκαν στη συλλογή της αντίστοιχες φωτογραφίες.

Το αδίκημα της διακίνησης παράνομου και ψεύτικου υλικού παιδικής πορνογραφίας είναι αυτεπάγγελτα διωκόμενo. Από την Αστυνομία θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δράστη και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις