Ένα αδιανόητο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην περιοχή του Ρέντη.

Ένας 54χρονος όρμησε και «έσπασε στο ξύλο» την 38χρονη σύντροφο του, με τη γυναίκα να είναι σχεδόν αγνώριστη από τον ανελέητο ξυλοδαρμό στο πρόσωπο και το σώμα. Ήταν τόσο άγρια τα χτυπήματα που ακόμη και οι 14 αστυνομικοί όταν έκαναν έφοδο μέσα στο σπίτι για να του περάσουν χειροπέδες, έμειναν άφωνοι με την εικόνα που αντίκρισαν.

Η γυναίκα, είχε μελανιές σε όλο το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκαν δυο τεράστιοι σουγιάδες, ρόπαλα και σφαίρες ενώ όταν ο ίδιος ρωτήθηκε κατά την εξέταση του για το άγριο συμβάν γελούσε ειρωνικά λέγοντας «Για δυο- τρεις γροθιές έγιναν όλα αυτά;».

Σήμερα, συνοδευόμενος από τον συνήγορο του κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη αναμένεται να μεταβεί στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί για την κτηνωδία που φέρεται να διέπραξε σε βάρος της συντρόφου του, ενώ η γυναίκα θα κληθεί να καταθέσει καθώς το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν δέχθηκε το ξύλο και μετά τη σύλληψη του 54χρονου δεν είπε το παραμικρό καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ!

Η κατάθεση του αστυνομικού: «Φοβισμένη, χτυπημένη με μελανιές στα μάτια, τα χείλη και το σώμα»

Η κατάθεση του αστυνομικού που έκανε έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού στου Ρέντη, είναι αποκαλυπτική: «Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην ομάδα ΟΠΚΕ. Την 13-14/10/2024, βρισκόμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενής περιπολίας στην ευρύτερη περιοχή του Ζεφυρίου – Φυλής – Άνω Λιόσια καλά το ωράριο 22:00-06:00. Την 00:30 ώρα της 14-10-2024, λαβαμε σήμα από το Κ.Ε.Α, για ενίσχυση στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Α.Τ Δημοτικού Θεάτρου σε κατ’οικον έρευνα για τον 54χρονο παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Μεταβήκαμε στο σημείο την 01:15 ώρα με τον προϊστάμενο του γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας, δυο έτερους συναδέλφους από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, δέκα έτερους συναδέλφους της ΟΠΚΕ και πταισματοδίκη. Χτυπήσαμε το κουδούνι του 3ου ορόφου και κατόπιν αφού δηλώσαμε την ιδιότητα μας, ο 54χρονος μας άνοιξε την πόρτα. Κατόπιν εισήλθαμε εντός της οικίας και αφού του ανακοινώσαμε την σε βάρος του κατηγορία, τον δεσμεύσαμε με χειροπέδες.

Στο σημείο ανευρέθη και η σύντροφος του, η οποία ήταν εμφανώς χτυπημένη και φοβισμένη, με έντονες εκχυμώσεις σε όλο της το πρόσωπο και συγκεκριμένα στο δεξί της μάτι, περίπου τεσσάρων εκατοστών, στο αριστερό της μάτι και σε όλο το εύρος του χείλους της. Επίσης φαίνονταν και άλλα σημάδια στα χέρια της και πιθανόν να υπήρχαν και άλλα μέσα από τα ρούχα της. Κατά την επικοινωνία μας με το θύμα και σε ερωτήσεις σχετικά με τα χτυπήματα που είχε υποστεί, ήταν εμφανώς φοβισμένοι και δεν ήθελε να μας μιλήσει. Επιπλέον δεν ήθελε να μας ακολουθήσει παρά τις προτροπές μας, ούτε να την μεταφέρουμε σε κάποιο νοσοκομείο και ήθελε να μας διώξει. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε να ερευνούμε το εσωτερικό της οικίας, τα αποτελέσματα των οποίων αναγράφονται σε σχετική έκθεση»

Γέλασε ειρωνικά και είπε: «Για τρεις- τέσσερις γροθιές γίνονται όλα αυτά;»

Όπως καταθέτει ο αστυνομικός, ο κατηγορούμενος μετεφέρθη με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου και κατά την εξέταση του όταν ερωτήθη για τα γεγονότα δεν θέλησε να πει το παραμικρό.

Η μόνη του αντίδραση, όπως περιγράφει ο ένστολος ήταν η εξής: «Γέλασε ειρωνικά και ανέφερε: «για τρεις – τέσσερις γροθιές γίνεται όλο αυτό; Δεν έχετε ένταλμα σύλληψης».

Ο δικηγόρος του 54χρονου Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης

newsit.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις