ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ “ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ”

Την ώρα που ο πρωθυπουργός στο περιθώριο της συνόδου κορυφής, μιλώντας στα ελληνικά ΜΜΕ παρίστανε τον πολέμιο της παράνομης μετανάστευσης, φτάνοντας στο σημείο να υιοθετεί τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης που πλέον εφαρμόζει η Ιταλία, σε συνέντευξη του στους Financial Times, υποστήριξε ακριβώς τα αντίθετα!

Πρόκειται για τον ορισμό της πολιτικής υποκρισίας καθώς ο Κ. Μητσοτάκης εντός των τειχών εμφανίζεται ως «πολέμιος της λαθροεισβολής», αλλά στα διεθνή ΜΜΕ όχι μόνον εκφράζει τον προβληματισμό του για την ισχυροποίηση (επιτέλους!) της προστασίας των συνόρων της ΕΕ, αλλά απευθύνει και κάλεσμα για έλευση περισσότερων μεταναστών με το ψευδοεπιχείρημα της «έλλειψης εργατικών χεριών»!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αντί να διαφυλάξει τα σύνορα της πατρίδας και την κοινωνία, μετατρέπεται σε «προστάτη του σύγχρονου δουλεμπορίου», εξαπατώντας τους Έλληνες…

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις