Για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, την οποία αποφάσισε η Βουλή, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (18/10) ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Στη χθεσινή ομιλία μου στη Βουλή ήμουν πάρα πολύ ήρεμος και ο Πολάκης, όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα γιατί δεν είχε να απαντήσει τίποτα. Η ασυλία του ήρθη με 224 ψήφους, πολλές περισσότερες από της Νέας Δημοκρατίας. Όσον αφορά τα όσα είπε ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω, αυτό θα επιβαρύνει τη θέση του στο Δικαστήριο, δικαίωμά του είναι», είπε ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο Action24.

«Εάν καταδικαστεί, εγώ έχω αθωωθεί για τη Novartis δια της πράξεως της αρχειοθετήσεως. Δεν υπάρχει δικαστικό ζήτημα, ο Γεωργιάδης να έχει πάρει λεφτά από τη Novartis και ο Πολάκης θέλει να έρθει στο δικαστήριο και να πει ότι ο εισαγγελέας που με αρχειοθέτησε ήταν πιασμένος», πρόσθεσε.

«Αν βρεθεί δικαστήριο που θα πει ότι συνάδελφος εισαγγελέας ήταν πιασμένος και εγώ κακώς αρχειοθετήθηκα, με γεια και χαρά του. Επειδή εγώ δεν το πολυπιστεύω, θα καταδικαστεί. Όταν καταδικαστεί, θα έχει δύο επιλογές: Είτε να ζητήσει συγγνώμη, είτε θα συνεχίσει να τα λέει. Αν συνεχίσει να τα λέει, θα τον ξαναμηνύσω. Μόλις τελειώσει, θα του κάνω αγωγή. Αν καταδικαστείς, συνεχίσεις και ξανακαταδικαστείς, μπαίνεις φυλακή», κατάληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις