Ο 27 χρονος χτύπησε με γροθιές τους αστυνομικούς, ωστόσο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν – Κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα, ναρκωτικά και χρήματα

Συνελήφθη βραδινές ώρες της της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 27χρονος κατηγορούμενος για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απειλή και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο – αλλοδαπής καταγωγής – να εξέρχεται από το κατάστημα του, κατευθυνόμενος με βιαστικές κινήσεις προς το όχημά του και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Ο 27χρονος προσπάθησε να ματαιώσει τον έλεγχο χτυπώντας τους αστυνομικούς με γροθιές και λακτίσματα, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 102 ταυτοποιητικά έγγραφα (διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες διαμονής, άδειες ικανότητας οδήγησης) αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης
  • νάιλον συσκευασία με 3 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη
  • το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις