Οι Αρχές αναζητούν άλλα τρία σημαντικά στοιχεία για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό.

Πιο συγκεκριμένα, ένα νέο στοιχείο έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές Αρχές και αφορά τις κινήσεις στους λογαριασμούς της εταιρείας που κατείχε ο 44χρονος προφυλακισμένος και κατηγορούμενος ως εκτελεστής του 54χρονου. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, από την άρση του απορρήτου τραπεζικών συναλλαγών εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς ύποπτες συναλλαγές μεταξύ της εταιρείας που κατέχει ο 44χρονος και άλλων δύο εταιρειών.

Σύμφωνα με τη RealNews, πρόκειται για καταθέσεις χρημάτων στις οποίες προέβαιναν οι δύο εταιρείες προς την εταιρεία του φερόμενου ως δράστη. Και οι τρεις αυτές εταιρείες έχουν μπει στο μικροσκόπιο του νεοσύστατου «ελληνικού FBI», στο πλαίσιο του οποίου οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών συνεργάζονται στενά με τους συναδέλφους τους από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οικονομικού Εγκλήματος. Μάλιστα, τα εν λόγω χρηματικά εμβάσματα εκτελούνταν σε χρονικό διάστημα λίγο πριν από τη δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ένα θολό καθεστώς, με νομικούς εκπροσώπους και μέλη διοικητικών συμβουλίων που δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστούν, ώστε να δώσουν κατάθεση για τον λόγο που έστελναν χρήματα στην εταιρεία. Στη ουσία είναι δύο εταιρείες-φαντάσματα. Το ίδιο αδιευκρίνιστο καθεστώς επικρατούσε και στην εταιρεία του 54χρονου κατηγορούμενου ως εκτελεστή, εταιρεία σκαπτικών μηχανημάτων. Η εταιρεία του δεν έχει γραφεία, ούτε έδρα ενώ δεν διαθέτει ούτε έχει μισθώσει κάποιο μηχάνημα έργου.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν άλλα τρία σημαντικά στοιχεία. Πρόκειται για δύο πιστόλια αλλά και για το μαύρο σκούτερ που χρησιμοποίησε ο 44χρονος τόσο για τις παρακολουθήσεις του θύματος όσο και για τη διαφυγή του από το σημείο της δολοφονίας.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις