Τι άλλο είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συζήτηση μέρος της οποίας αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά στις ανακοινώσεις του ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διέψευσε τα όσα γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα» ότι είπε, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό να τα κάνει!

Ενώπιον πολλών προσώπων -και δημοσιογράφων- ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε και άλλα.

Όπως πχ ότι …σακάκι δεν υπάρχει- σε κάθε περίπτωση υποψήφιος πρόεδρος θα είναι ο ίδιος. Έτσι έκοψε και την παραφιλολογία – την ανέδειξε πρόσφατα η στήλη- πως αν απαγορευτεί η υποψηφιότητα του ιδίου θα οριστεί ως υποψήφια πρόεδρος η Θεοδώρα Τζάκρη, το Νο2 του σκιώδους κόμματος. (Προφανώς, αν οριστικοποιηθεί η απαγόρευση της υποψηφιότητας Κασσελάκη θα επισημοποιηθεί και η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ).

Είπε όμως και ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρει αγγλικά. “Αν ο Μητσοτάκης μείνει χωρίς δουλειά θα μπορεί να διδάξει αγγλικά σε παιδιά, αν ο Τσίπρας μείνει χωρίς δουλειά τι αγγλικά να διδάξει;”, φέρεται να είπε. Σε κάθε περίπτωση εξέφρασε τα παράπονά του για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος λέγοντας πως πριν τις εκλογές του έστειλε πολλά μηνύματα για πολλές κοινές δράσεις, αλλά δεν έπαιρνε απάντηση. “Λίγο πριν τις ευρωεκλογές του έστειλα ένα μήνυμα με ένα ερωτηματικό και μου απάντησε με “καλή επιτυχία”, έτσι ξερά”, ε’ιπε στους συνομιλητές του.

Σε ερώτηση αν μετάνιωσε που έδωσε θέσεις μεγάλης ευθύνης στον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, που τώρα βρίσκονται εναντίον του, είπε ότι τους έδωσε τις θέσεις για να τους ..αποκαλύψει!

Προέβλεψε δε ότι αν έμενε ακόμα μια εβδομάδα έως τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ νικητής θα ήταν ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ εκτίμησε ότι αν εκλεγόταν ο Χάρης Δούκας θα ρευστοποιούσε το ΠΑΣΟΚ, κάτι που δεν θα κάνει ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτά και άλλα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης- και διαψεύσεις δεν δεχόμαστε…

dnews.gr

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις