Σε βάρος του σεσημασμένου νεαρού εκκρεμούν πολλές δικογραφίες για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος

Μεγάλη οικονομική ζημιά προκάλεσαν στον ιδιοκτήτη ενός ελαιοτριβείου στο Αιτωλικό άγνωστοι, οι οποίοι διέρρηξαν τις αποθήκες του κατά την διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου και άρπαξαν μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδου που η αξία του υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, οι δράστες έκλεψαν τρία μεγάλα δοχεία με ελαιόλαδο βάρους 200 κιλών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στην κλοπή ένας από τους δυο νεαρούς που οδηγήθηκαν την Τρίτη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου για την κλοπή υπολογιστών από το ΕΠΑΛ Μεσολογγίου και διαρρήξεις σε σπίτια στο Αιτωλικό, καθώς μεταξύ των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοικία του μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδου, η προέλευση του οποίου ερευνάται.

Σε βάρος του σεσημασμένου νεαρού εκκρεμούν πολλές δικογραφίες για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και μάλιστα είχε συλληφθεί και την περασμένη εβδομάδα για παρόμοιες υποθέσεις, αλλά επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις