Συνελήφθη από το Α.Τ. Τυρνάβου ο 46χρονος γιος της γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο από αγέλη σκύλων που φρόντιζε η οικογένειά της, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους, στα Πλατανούλια Τυρνάβου.

H άτυχη γυναίκα βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να ταΐσει τα 11 σκυλιά που εκτρέφει ο 46χρονος γιος της. Άγνωστο πώς, οι σκύλοι επιτέθηκαν στη γυναίκα προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Τις κραυγές της άκουσαν γείτονές της που έσπευσαν σε βοήθεια. Δεν κατάφεραν ωστόσο να σταματήσουν τα αγριεμένα σκυλιά, καθώς λόγω της αγριότητας τους δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον χώρο.

Αδύνατη η παρέμβαση Αστυνομίας – ΕΚΑΒ

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τυρνάβου, πλήρωμα του οποίου έφτασε στο σημείο και αντίκρυσε την 70χρονη νεκρή στην αυλή του σπιτιού της. Μετά από αρκετή ώρα έφθασαν από τη Λάρισα, όπου βρίσκονταν, ο σύζυγος και ο γιος της 70χρονης προκειμένου να μπουν στην αυλή και να μπορέσει το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να παραλάβει τη γυναίκα και να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Μετά τη σύλληψή του για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ο 46χρονος γιος, ο οποίος βρίσκεται σε σοκ, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Υπήρχαν ειδικά κλουβιά – Ήταν ελεύθερα σε περιφραγμένη αυλή

Κλείσιμο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κάνεις ακόμα δεν γνωρίζει τι ακριβώς έγινε, καθώς ξαφνικά ακούστηκαν φωνές, η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και στη συνέχεια τα σκυλιά της επιτέθηκαν καταφέρνοντάς της θανάσιμες δαγκωματιές. Οι γείτονες που έτρεξαν όταν άκουσαν τις φωνές της, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να την σώσουν, αφού δεν μπορούσαν καν να εισέλθουν στην αυλή.

Τα 11 σκυλιά ήταν ελεύθερα εκείνη την ώρα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν ειδικά κλουβιά στο πίσω μέρος της αυλής, η οποία ήταν περιφραγμένη.

Όλοι οι κάτοικοι του χωριού είναι συγκλονισμένοι από τον βίαιο θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Τσικριτσή, συνεργείο θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία καθώς το περιστατικό, πέρα από τη θλίψη που σκόρπισε στην περιοχή, προκάλεσε και φόβο στους κατοίκους για τη συμπεριφορά των ζώων.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις