Στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος, ένας εκ των οποίων που είχε συνυπογράψει το ερώτημα για τα κόκκινα δάνεια αλλά και εκείνος που ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Κωστή Χατζηδάκη.

Ο πρώην υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν παραφωνίες αυτή τη στιγμή στην πολιτική της κυβέρνησης και είναι ανάγκη να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, αυτά που έχω πει είναι συγκεκριμένα και οι απαντήσεις είναι γενικόλογες.

Τόνισε πως ο εξωδικαστικός μηχανισμός είναι ένα καλό εργαλείο όμως, όπως είπε «δεν μπορεί ο δανειολήπτης να μην γνωρίζει την πρόταση του εξωδικαστικού και μόνο το fund να ξέρει» και συμπληρώνει «για αυτό δεν πήρα καμία απάντηση από τον υπουργό».

Παράλληλα ήταν κατηγορηματικός στο ότι «δεν μπορείς να απαιτείς από τον δανειολήπτη πολλαπλάσιο ποσό από αυτό που είχε λάβει αρχικά, πόσες φορές αυτός ο άνθρωπος θα πληρώσει το σπίτι του;»

Τέλος αναφέρθηκε και στο μέτωπο που έχει ανοίξει μεταξύ Μητσοτάκη και Σαμαρά, λέγοντας πως δεν αρέσει αυτός ο τρόπος επικοινωνίας.

 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις