Άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή πριν απ’ το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όπως κατήγγειλαν οι Βαυαροί στην UEFA.

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε 4-1 από την Μπαρτσελόνα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. Πέρα απ’ το αγωνιστικό αποτέλεσμα, οι Βαυαροί είχαν πολλά παράπονα και για την εχθρική συμπεριφορά που συνάντησαν. Με αποκορύφωμα τις καταγγελίες τους για επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν της ομάδας.

Όπως αναφέρει η «Bild», η Γερμανική ομάδα έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία επίθεσης που δέχτηκε το πούλμαν της αποστολής, πριν το ματς με τους «μπλαουγκράνα». Όλα αυτά στο δρόμο προς το Μονζουίκ όπου διεξήχθη η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Οι Γερμανοί καταγγέλλουν πως τους επιτέθηκαν με πέτρες στο πούλμαν. Χωρίς ευτυχώς να προκύψει κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στο πούλμαν. Ειδικά στο παράθυρο της πόρτας του οδηγού, κάτι που φυσικά προκάλεσε τεράστια ανησυχία.

Μετά από την καταγγελία της Μπάγερν Μονάχου, η UEFA ανοίγει έρευνα για το θέμα και ανάλογα μπορεί να προκύψουν και τιμωρίες.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις