«Μετά και τη νέα τουρκική NAVTEX, την ώρα που έρχεται ο Φιντάν στην Αθήνα, είναι απορίας άξιον, πώς αυτή η κυβέρνηση επιμένει στον διάλογο» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Κυριάκος Βελόπουλος: Να παραιτηθούν Σαμαράς και βουλευτές του αν θεωρούν ότι η ΝΔ υλοποιεί αντεθνικές λύσεις

«Ακυρώστε την επίσκεψη Φιντάν στην Αθήνα. Ξεφτιλίζετε την χώρα, εκθέτετε ένα ολόκληρο έθνος. Δεν έχετε καταλάβει ότι το πρόβλημα της Τουρκίας είναι ότι υπάρχει απλά η Ελλάδα;», επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

 

Αναφορικά με την κατάσταση στον χώρο της υγείας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σημείωσε: «Σήμερα το πρωί, πρωί-πρωί, είχαμε ένα νέο σόου του πρωθυπουργού με τα σελφ τεστ για τον καρκίνο του παχέως εντέρου. Να πούμε στον πρωθυπουργό ότι αυτά τα σελφ τεστ τα πληρώνει ο Έλληνας»

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι: «Ερωτήσεις τίθενται πλέον αμείλικτες: Θα είναι με συνταγογράφηση ναι ή όχι τα επόμενα; Και το κυριότερο, καλά τα σόου για την επικοινωνία, αλλά η ελληνική κοινωνία στενάζει στα ράντζα στα νοσοκομεία».

Κακόγουστο σόου του Κ. Μητσοτάκη για τα σελφ τεστ την ώρα που οι Έλληνες στενάζουν στα ράντζα στα νοσοκομεία
Σήμερα το πρωί, πρωί-πρωί, είχαμε ένα νέο σόου του πρωθυπουργού με τα σελφ τεστ για τον καρκίνο του παχέως εντέρου. Να πούμε στον πρωθυπουργό ότι αυτά τα σελφ τεστ τα… pic.twitter.com/vaWjZ9OXO7

— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) October 25, 2024

 

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις