Μόνο ένα μικρό τμήμα του χοντρού παρασκηνίου της υπόθεσης Novartis έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας. Πάρτε «ποπ κορν». Θα γελάσουμε με τους «Ροζ Πάνθηρες».

Έρχονται μπερδέματα για τη Novartis. Ας αφήσουμε την ουσία της υπόθεσης, ότι δηλαδή για να προστατευθούν τα μυστικά έμειναν απροστάτευτοι οι μάρτυρες για να περάσουμε στα επόμενα επεισόδια, τα οποία προβλέπονται λίαν προσεχώς.

Οι απροστάτευτοι μάρτυρες είναι πλέον εύκολο να δεχθούν πιέσεις ασφυκτικές προκειμένου να τεθούν υπό «νέα προστασία». Το αντίτιμο είναι προφανές: ανοίξτε το στόμα σας και αρχίστε να περιγράφετε ιστορίες από το – όχι και τόσο – μακρινό παρελθόν. Ιστορίες πραγματικές, αλλά και ιστορίες φανταστικές. Για τις εποχές που ο Παπαγγελόπουλος είχε φορέσει τη «στολή» του Ροβιεσπιέρου και έκανε λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από εποχής συστάσεως του ελληνικού κράτους. Κάποιοι δικηγόροι μοίραζαν απειλές αριστερά και δεξιά. Άλλοι «νταραβεριτζήδες» της τότε εξουσίας δήλωναν πρόθυμοι για μεσολαβήσεις στα «θύματα» έναντι ανταλλαγμάτων. Μιλάμε για χοντρά παρασκήνια που μόνο ένα μικρό τμήμα τους έχει έρθει στο προσκήνιο.

Λοιπόν πάρτε «ποπ κορν» και απολαύστε σε συνέχειες το νέο έργο επί της οθόνης.

Θα γελάσουμε με τους «Ροζ Πάνθηρες».

Κ.Π.

ieidiseis.gr

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις