Ευτυχώς, το αυτοκίνητο βρέθηκε μαζί με τις στάχτες του πατέρα του

Ένας άνδρας που επισκέφθηκε το Syracuse της Βόρειας Καρολίνας για το γάμο του ανιψιού του έπεσε θύμα κλοπής. Όχι μόνο κάποιος του έκλεψε το φορτηγάκι του αλλά και το κουτί με τις στάχτες του πατέρα του που βρισκόταν κάτω από το πίσω κάθισμα.

Ο Tom Rice είχε έρθει στην πόλη για το γάμο του ανιψιού του και στάθμευσε το αυτοκίνητο του σε ένα γκαράζ δίπλα στο Courtyard Marriot στην οδό Fayette.

Ήταν μια όμορφη βραδιά στα μέσα του φθινοπώρου όταν ο ίδιος αποφάσισε να περπατήσει μέχρι τον χώρο του γάμου αντί να οδηγήσει με το φορτηγό του μέχρι εκεί.

Μετά από μια βραδιά διασκέδασης και γιορτής, ο Rice γυρνώντας βρήκε ότι το φορτηγό του είχε εξαφανιστεί, μαζί με τις στάχτες του πατέρα του.

«Βγήκα έξω και είχε εξαφανιστεί. Γύρισα στην υποδοχή για να ρωτήσω μήπως είχε ρυμουλκηθεί για κάποιο λόγο, και όταν κανείς δεν ήξερε τίποτα κάλεσα την αστυνομία», δήλωσε ο Rice στο WSYR, Channel 9.

Ο πατέρας του πέθανε στις 9 Οκτωβρίου, εννέα ημέρες πριν από τον γάμο. Ο Rice πήγε στο Κονέκτικατ, όπου ζούσε ο πατέρας του, για να πάρει τις στάχτες του, πριν κατέβει για το γάμο.

 

Βρήκε έναν τέλειο χώρο κάτω από το πίσω κάθισμα που χωρούσε το κουτί, χωρίς να υπήρχε κάποια πιθανότητα να αναποδογυρίσει ενώ οδηγούσε.

«Απλώς συνειδητοποίησα ότι όλα είχαν χαθεί», δήλωσε ο Rice, προσθέτοντας ότι υπήρχαν επίσης χριστουγεννιάτικα δώρα και άλλα αναμνηστικά του πατέρα του μέσα στο αυτοκίνητο.

«Η μητέρα μου είναι θαμμένη στην εκκλησία στη Βόρεια Καρολίνα. Εκεί ήταν όπου έπρεπε να θαφτεί και ο πατέρας μου. Θέλουμε να πάρουμε πίσω αυτές τις στάχτες με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε».

Ευτυχώς, το φορτηγό βρέθηκε εκείνο το Σαββατοκύριακο. Είτε για λόγους ευπρέπειας, είτε επειδή είδαν ότι το αμάξι δεν είχε τόση αξία τελικά, οι κλέφτες, αφού λεηλάτησαν το αυτοκίνητο, το άφησαν πίσω μαζί με τις στάχτες και άλλα αντικείμενα του πατέρα του Rice.

Τώρα που οι στάχτες έχουν ανακτηθεί, η οικογένεια του Rice σχεδιάζει να οργανώσει την τελετή του πατέρα του τον Νοέμβριο.

«Ακόμα και μετά τον θάνατό του, είχε ακόμα μία περιπέτεια» είπε ο Rice.

newsbomb.gr

Με πληροφορίες από Good News Network

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις