Δύο ανήλικοι προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου ως εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι μεταξύ ατόμων νεαρής ηλικίας, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, ενώ ένας τρίτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού.

Την υπόθεση χειρίστηκε η δικηγόρος κα Ευαγγελία Κούλλαρου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η αιτία για την οποία ξεκίνησε ο καβγάς φέρεται να ήταν οικονομικές διαφορές που είχαν οι δύο ανήλικοι.

Το επεισόδιο στο οποίο, βάσει των πληροφοριών της «Ροδιακής», ενεπλάκησαν αρκετά νεαρά άτομα (στην πλειοψηφία τους επρόκειτο για ανήλικα) εκτυλίχθηκε έξω από επιχείρηση στο Μανδράκι, όπου είχαν συγκεντρωθεί.

Στην αρχή ξεκίνησε καβγάς που εκτυλίχθηκε σε συμπλοκή, καθώς άρχισαν να «πέφτουν» κλοτσιές, μπουνιές κ.ά. μεταξύ των νεαρών ατόμων. Μάλιστα, από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένα άτομο το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, προκειμένου να διαχειριστούν την όλη κατάσταση και οι οποίοι προχώρησαν στις δύο προσαγωγές.

rodiaki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις