«Ήθελα να του δώσω ένα μάθημα, δεν περίμενα να πεθάνει» ισχυρίστηκε στο δικαστήριο η Σάρα Μπουν – Τράβηξε βίντεο ενώ αυτήν τον χλεύαζε και εκείνος την παρακαλούσε να τον βγάλει έξω

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα καταδικάστηκε την Παρασκευή για τη δολοφονία του συντρόφου της, τον οποίο παγίδευσε σε βαλίτσα ενώ έπαιζαν μεθυσμένοι «κρυφτό», για να τον αφήσει έπειτα να πεθάνει από ασφυξία, ενώ αυτή κοιμόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού τους.

Η 47χρονη Σάρα Μπουν κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού για τον θάνατο του 42χρονου Χόρχε Τόρες Τζούνιορ, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς σε δελτίο Τύπου. «Πρόκειται για μια πραγματικά φρικτή δολοφονία», δήλωσε ο Εισαγγελέας Άντριου Μπέιν. «Κανείς δεν αξίζει αυτόν τον βασανιστικό θάνατο, να προσπαθεί να πάρει ανάσα μέσα σε μια βαλίτσα. Σήμερα, αποδόθηκε δικαιοσύνη με την καταδίκη της Σάρα Μπουν».

Ο δικηγόρος της Μπουν, Τζέιμς Όουενς, ανέφερε ότι η εντολέας του σοκαρίστηκε με την απόφαση, υποστηρίζοντας ότι η 47χρονη πάσχει από το «σύνδρομο κακοποιημένης συζύγου». «Πίστευε ότι η υπεράσπιση είχε καταφέρει να πείσει τους ενόρκους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσή της στη δίκη, η Μπουν ισχυρίστηκε ότι έπινε με το θύμα το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου 2020, όταν ο Τόρες πρότεινε ξαφνικά να παίξουν κρυφτό. Στη συνέχεια, εκείνος μπήκε για πλάκα σε μια μεγάλη βαλίτσα και η Μπουν τον έκλεισε μέσα, συνεχίζοντας το «αστείο» του. Ωστόσο, η Μπουν κατέθεσε ότι είχε την πρόθεση να του «δώσει ένα μάθημα» εξαιτίας της κακοποιητικής του συμπεριφοράς.

Κλείσιμο

Ο Τόρες άρχισε να δυσκολεύεται στην αναπνοή και να την παρακαλεί να τον ελευθερώσει, όμως εκείνη αρνιόταν. Στο βίντεο που τράβηξε η ίδια από το περιστατικό, ακούγεται να τον ειρωνεύεται, υπενθυμίζοντάς του τις φορές που την είχε χτυπήσει, ενώ εκείνος καλεί μάταια το όνομά της σε βοήθεια.

Η Μπουν κατέθεσε ότι, ενώ ήταν παγιδευμένος σε βαλίτσα, ο φίλος της απείλησε ότι αν έβγαινε έξω θα «την τελείωνε». Κάποια στιγμή, ο Τόρες προσπάθησε να βγάλει το χέρι του από τη βαλίτσα, όμως εκείνη τον χτύπησε με ρόπαλο για να το τραβήξει πίσω. Φοβούμενη την οργή του εάν τελικά απελευθερωνόταν, η γυναίκα άφησε τον άνδρα στη βαλίτσα και ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρα, όπου την πήρε ο ύπνος.

“Please stop doing this to me, please stop doing this to me!” #SarahBoone says she pleaded as her boyfriend Jorge Torres was trying to get out of the suitcase she zipped him into. #SuitcaseMurderTrial #SarahBooneTrial https://t.co/M6NOaJYzly pic.twitter.com/SEMzXfElqi

— Julia Jenaé (@JuliaCourtTV) October 22, 2024

Η Μπουν κατέθεσε ότι δεν πίστευε πως ο Τόρες θα πέθαινε και θεωρούσε ότι θα μπορούσε να βγει μόνος του. Όταν ξύπνησε την επόμενη ημέρα και κατέβηκε στο σαλόνι, βρήκε τον Τόρες νεκρό.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι εισαγγελείς αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς της Μπουν ότι ήθελε απλώς να του δώσει ένα μάθημα. Παρουσίασαν επίσης μαρτυρίες που υποδεικνύουν ότι ίσως τον είχε σπρώξει τη βαλίτσα με τον Τόρες μέσα για να πέσει από τις σκάλες.

Η ανακοίνωση της ποινής της Μπουν έχει προγραμματιστεί για τις 2 Δεκεμβρίου, και η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις