Η απάντηση που έδωσε στη Βουλή
Αίσθηση προκαλεί η απάντηση του υφυπουργού Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου στη Βουλή, μετά από την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με το λαθρεμπόριο καυσίμων στα τρένα, την ώρα που πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για το παράνομο φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που προκάλεσε τη μεγάλη φωτιά στα Τέμπη στέλνοντας στον θάνατο όσους επιβάτες επέζησαν από τη σύγκρουση.
Θέλοντας να πείσει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει ελέγχους, παρουσίασε στοιχεία του περασμένου έτους και υποστήριξε: «Δεν είναι ελληνική παραδοξότητα να υπάρχουν τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές» δήλωσε για το εμπόρευμα νοθευμένων καυσίμων.
Ο υφυπουργός μίλησε για 2.500 ελέγχους στο σιδηροδρομικό δίκτυο που οδήγησε σε αύξηση των κατασχέσεων παράνομου υλικού κατά 40% και μείωση των περιστατικών παραβιάσεων κατά 25%. Φυσικά, δεν αναφέρθηκε σε νούμερα.
Όσο για την ερώτηση της κ. Κωνσταντοπούλου για το αν ο ίδιος θεωρεί έγκλημα αυτό που σημειώθηκε στα Τέμπη, ο ίδιος απάντησε ότι «τις εγκληματικές ευθύνες θα τις αποδώσει το δικαστήριο».
newsbreak.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































