Η κίνηση διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς – «Mόνο μέσα από τα μπλόκα μπορούμε να βγούμε νικητές» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων

Σε αποκλεισμό του κόμβου Μεγαλοχωρίου προχώρησαν πριν από λίγο αγρότες, έπειτα από απόφαση του μπλόκου Τρικάλων και σε συντονισμό με τα υπόλοιπα μπλόκα της Θεσσαλίας.

Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει δύο ώρες, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων Λάμπρου Τσέκα, ενώ η κίνηση διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

«Χαιρετίζουμε τους δεκάδες αγρότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήσαμε αυτό το δυνατό μπλόκο στα Τρίκαλα, που ενισχύεται κάθε μέρα με όλο και περισσότερα τρακτέρ. Χαιρετίσουμε και τους χιλιάδες συναδέλφους μας σε όλη τη χώρα που έχουνε βγάλει τα τρακτέρ τους σε έναν αγώνα επιβίωσης και καλούμε όσους δεν έχουν κάνει ακόμα το βήμα να το κάνουν, βάζοντας στην άκρη ενδοιασμούς, πιθανώς φοβίες που έχουν, ώστε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα μπλόκα, να ασκήσουμε ακόμα μεγαλύτερη πίεση. Ξέρουμε ότι μόνο μέσα από τα μπλόκα μπορούμε να βγούμε νικητές» δήλωσε ο κ. Τσέκας.

Δείτε παρακάτω δηλώσεις των αγροτών:

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Αγρότες - Μπλόκα: Αποκλεισμός του κόμβου Μεγαλοχωρίου στα Τρίκαλα για δύο ώρες
Αγρότες - Μπλόκα: Αποκλεισμός του κόμβου Μεγαλοχωρίου στα Τρίκαλα για δύο ώρες
Αγρότες - Μπλόκα: Αποκλεισμός του κόμβου Μεγαλοχωρίου στα Τρίκαλα για δύο ώρες
Αγρότες - Μπλόκα: Αποκλεισμός του κόμβου Μεγαλοχωρίου στα Τρίκαλα για δύο ώρες

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις